Office


Mobila perfecta este atunci cand designul vine mana in mana cu functionalitatea.

Un concept grozav nu are voie sa fie limitat de partea practica a produsului. Si nici de calitatea acestuia. Un scaun bun iti poate oferi confortul desavarsit atunci cand esti invitat sa iei un loc. Am invatat, astfel, ca detaliile mici conteaza si ca lucrurile grozave pot fi extrem de uzuale.
Te poti bucura de un birou minimalist care poate fi in acelasi timp extrem de util si cu o depozitare mai rationala a lucrurilor sau poti opta pentru o varianta mai sofisticata care este mai putin generoasa cu spatiul liber ramas.

Vezi produsele noastre »

Home


Acasa este acolo unde te simti ca acasa.

Mob Expres este despre cum acasa sa te simti ca acasa. In esenta, casa este despre noi. Pasiunile noastre, vise, atractii, excentritati. Locuinta, ca si noi, poate fi pasionala, rece sau calda, misterioasa, plina de originalitate, colorata sau simpla si minimalista. Fiecare casa spune o poveste. O poveste despre noi.
Casa este locul unde ne petrecem o mare parte din viata. Calitatea confortului este, asadar, un capitol important. O mobila buna iti readuce buna dispozitie si iti poate transmite starea unui camin plin de caldura. Si cand vorbim despre mobila buna, nu ne referim, neaparat, la valoarea ei financiara ci mai degraba la emotiile pe care acesta le transmite si concordanta acesteia cu stilul celui care o detine.
La Mob Expres cream mobila personalizata la preturi accesibile tuturor.

Vezi produsele noastre »

Hotel


Orasele si oamenii sunt inspiratia noastra.

Stiluri de viata, gusturi, simturi, fel de a fi, visuri si teluri. Toate sunt unice pentru fiecare dintre noi. Caracterele atat de diferite si contrastele ne-au ajutat sa imbinam simplitatea cu stilul cosmopolit. Viata urbana este una plina de culoare si poarta amprenta vitezei. Aici totul capata o nuanta de intensitate si energie vie. Este inspiratia noastra.
Mobila pe care o cream poarta linii fine, detalii impecabile cu o functionalitate care include reciproc si esteticul. Apreciem lucrurile de calitate si acelasi sentiment dorim sa il transmitem mai departe clientilor nostri.
In fiecare piesa de mobilier pe care o producem veti gasi si o parte din noi, din pasiunea noastra. Acestea si inca o mica parte din efervescenta unei metropole.

Vezi produsele noastre »

01